TERMOENERGETIK PRO

Preciznost - od koncepta do završetka

Projektovanje i izvođenje termoenergetskih, termotehničkih i gasnih instalacija.

TERMOENERGETIK PRO

Iskustvo koje inspiriše, Znanje koje razlikuje, Poverenje koje Veže

Ugradnja, održavanje i regulacija sagorevanja na svim tipovima gorionika i kotlova na gas

Naša kompanija posvećena je pružanju visokokvalitetnih usluga ugradnje, održavanja i regulacije sagorevanja na svim tipovima gorionika i kotlova na gas, lako lož ulje i mazut , od 20kW do 100MW. Naš tim stručnih inženjera i tehničara ima dugogodišnje iskustvo u radu sa gasnim sistemima, pružajući pouzdane i efikasne usluge kako za industrijske objekte, tako i za komercijalne i stambene prostore.

Ugradnja gorionika i kotlova na gas:

Kada je u pitanju ugradnja gorionika i kotlova na gas, naša kompanija pruža sveobuhvatne usluge, počevši od projektovanja sistema koji odgovara vašim specifičnim potrebama. Naši stručnjaci će zajedno sa vama analizirati vaše zahteve za grejanje ili proizvodnju pare, odabrati odgovarajući tip gorionika i kotla na gas, i napraviti detaljan plan ugradnje. Naša pažljiva implementacija i stručnost omogućavaju da se sistem ugradi efikasno i u skladu sa svim relevantnim propisima i standardima.

Kontrola sagorevanja gorionika gasnih kotlova

Održavanje gorionika i kotlova na gas:

Redovno održavanje gorionika i kotlova na gas ključno je za njihov pouzdan i siguran rad. Naš tim stručnjaka pruža redovne servise i inspekcije kako bi se proverila efikasnost sistema, identifikovali potencijalni problemi i sprečili neplanirani kvarovi. Održavanje obuhvata proveru ispravnosti ventila, regulatora pritiska, gorionika i ostalih komponenti sistema kako bi se osigurala maksimalna performansa i bezbednost.

Regulacija sagorevanja:

Efikasna regulacija sagorevanja od vitalnog je značaja za smanjenje potrošnje gasa, poboljšanje energetske efikasnosti i smanjenje emisije štetnih gasova. Naši inženjeri su stručni u podešavanju i optimizaciji sistema regulacije sagorevanja kako bi se postigli najbolji rezultati u radu sistema i smanjili troškovi energije.

Bezbednost na prvom mestu:

Kada je reč o radu sa gasnim sistemima, bezbednost je naš prioritet. Naš tim obučenih stručnjaka pažljivo pristupa svakom projektu i usluzi kako bi se obezbedila potpuna bezbednost i osiguralo da sve instalacije i regulacije odgovaraju strogim bezbednosnim standardima.

Kao kompanija posvećena kvalitetu i pouzdanosti, verujemo da naše usluge u ugradnji, održavanju i regulaciji sagorevanja na gorionicima i kotlovima na gas mogu znatno unaprediti vaše industrijske, komercijalne ili stambene objekte. Naš tim stoji vam na raspolaganju da vam pruži sve potrebne informacije i pomogne vam da izaberete najbolje rešenje za vaše potrebe.

izrada gasnih instalacija

Termoenergetske instalacije su sistemi i uređaji koji se koriste za proizvodnju, distribuciju i korišćenje toplotne energije.

Gasne instalacije

Gasne instalacije su sistemi koji omogućavaju distribuciju i korišćenje gasa, najčešće prirodnog gasa, u različitim aplikacijama.

Elektro instalacije

Izrada i održavanje elektroenergetskih instalacija predstavljaju ključne aktivnosti koje omogućavaju pouzdanu i sigurnu distribuciju električne energije.

Preventivni pregledi

U svrhu održavanja visokog nivoa produktivnosti i neometanog rada, za Vas vršimo uslugu preventivnih pregleda. Preventivni pregledi obuhvataju niz radnji koje pospješuju efikasnost mašina i postrojenja te produžuju njihov vek trajanja.

  • Čišćenje i podmazivanje mašina
  • Pronalaženje i otklanjanje „slabih“ tačaka
  • Popravka iznenadnih kvarova nastalih u radnom procesu
  • Obavljanje planskih popravaki (mali, srednji i velikih)
Preventivni pregledi instalacija

Potrebna Vam je pomoć?

Ukoliko Vam je potrebno stručno održavanje mašina i postrojenja, pošaljite nam poruku. Kontaktirati ćemo Vas u najkraćem mogućem roku!

    Termoenergetik pro doo